Wil jij ook de beste mediadeals van Nederland?


Marketing gaat om het verschil maken en winnen. Of het nu marktaandeel, merkbekendheid of omzetgroei is. En om te kunnen winnen, moet elk stukje van de puzzel kloppen, van merkstrategie tot positionering en van creatief concept tot mediastrategie, zowel offline als online. Volledig geïntegreerd, meetbaar en gericht op return on investment. Een sterk merk betekent niets als het niet converteert, en een mediastrategie is kansloos zonder een sterk merk.

 

DB Media & Marketing is een onafhankelijk media & Marketingconsultancy bureau dat middelgrote en kleine merken helpt om groot te worden door precies te weten waar en hoe doelgroepen (online en offline) zich bewegen en het beste kostenefficiënt bereikt kunnen worden. Het werken met kleinere budgetten is bekend terrein; met beperkte(re) middelen een optimaal resultaat bereiken. Een enorme uitdaging, die alleen door slimme- en originele strategieën te realiseren valt. Van complexe middelen- en mediastrategieën tot efficiënte, recht-toe-recht-aan inkoop van een mediaplan. Wij laten zien dat er veel meer kan dan gedacht. Een beperkt budget en bijvoorbeeld toch op landelijke televisie bij Jinek, RTL Boulevard, Vandaag Inside of Heel Holland Bakt? Het kan via ons.

 

Adverteerders die graag werken met een kleiner bureau met veel aandacht, kundige mensen, creativiteit in strategie maar ook in inkoop, zijn bij ons aan het juiste adres. Ook wordt na 17.00 uur gewoon de telefoon nog opgenomen en worden e-mails dezelfde avond nog beantwoord. De beste deal krijgen is voor veel partijen ook belangrijk. Als je dit zoekt, neem dan graag eens contact op voor meer informatie.