Marketing gaat om het verschil maken en winnen. Of het nu marktaandeel, merkbekendheid of omzetgroei is. En om te kunnen winnen, moet elk stukje van de puzzel kloppen; van merkstrategie tot positionering en van creatief concept tot mediastrategie, zowel offline als online. Volledig geïntegreerd, meetbaar en gericht op return on investment. Een sterk merk betekent niets als het niet converteert, en een mediastrategie is kansloos zonder een sterk merk.

 

DB Media is een onafhankelijk media consultancy bureau en helpt onbekende merken om bekend te worden en bekende(re) merken om meer producten en/of diensten te verkopen. 

 

We buigen ons dagelijks over merk- en mediavraagstukken en de inkoop van alle denkbare media als: radio, televisie, social, online video, mobile, search, print en buitenreclame. Voor elk merk, voor elk budget. Ook faciliteren we het maken van commercials (radio en tv), billboards, banners, websites en online video’s. Hierbij verliezen we nooit het doel van de campagne uit het oog (bekender worden en meer verkopen). 

 

Het werken met kleinere budgetten is bekend terrein; met beperkte(re) middelen een optimaal resultaat bereiken. Een enorme uitdaging, die alleen door slimme- en originele strategieën te realiseren valt. Van complexe middelen- en mediastrategieën tot efficiënte, recht-toe-recht-aan inkoop van een mediaplan. Wij laten zien dat er veel meer kan dan gedacht. Een beperkt budget en bijvoorbeeld toch op landelijke televisie bij Op1, Chateau Meiland, RTL Boulevard, Vandaag Inside of Heel Holland Bakt? Het kan via ons.

 

Adverteerders die graag werken met een kleiner bureau met veel aandacht, kundige mensen, creativiteit in strategie, maar ook in inkoop, zijn bij ons aan het juiste adres. Ook wordt na 17.00 uur gewoon de telefoon nog opgenomen en worden emails dezelfde avond nog beantwoord. De beste deal krijgen is voor veel partijen ook belangrijk. Als je dit zoekt, neem dan graag eens contact op voor meer informatie.