Workshops
Beschrijving
Wanneer
door wie
Hallo!
Mijn naam is Chris AKA Huskey en ik ben verantwoordelijk voor de workshops Beat Builders! Lees verder en leer mij iets beter kennen. 

Al bijna 4 jaar lang hou ik me bezig met muziek. De verschillende genres die er zijn de verschillende gevoelens die kunnen worden uitgedrukt dit is allemaal wat muziek geweldig maakt en uiteraard niet te vergeten hoe muziek een heerlijke sfeer met zich mee brengt. In de afgelopen 3 jaar heb ik mij vooral bezig gehouden met 2 dingen. 1 mijn studie tot evenement producer en het maken en begrijpen van muziek. Mijn doel met de workshops is dat de deelnemers naast een goede tijd hebben ook een nieuwe skill leren. Uiteindelijk bepaald wat je kan wat je waarde is in deze maatschappij. 

Tekst Beat Builders Bij de workshop Beat builders gaan wij samen de wonderlijke wereld verkennen van muziek. je leert hoe je samples kan zoeken, samples omtoveren tot een loop, Dezelfde loep gebruiken en daar gruwelijke drums onder te zetten en tot slot het indelen van je track. Om dit te kunnen doen is het wel belangrijk dat jij je eigen laptop meeneemt. Na de workshop Beat Builders ken jij de basis voor het maken van een heerlijke beat die je zeker op repeat wilt gooien!   

De toekomst is nu!
Ontwikkel jezelf bij Digital Basics
"You can't let your past hold your future hostage" - LL Cool J